Dagros er åpent sesongen 2014 med nye eiere

Dagros har fått nye eiere, som også skal drive Veierland’s eneste serveringssted. Dagros har i de siste årene befestet seg som et populært samlingssted for såvel sommergjester og fastboende.

Nye eiere

Etter noen år med skifte av drivere bestemte Egil Torgersen seg i vinter for å selge Dagros. Det er tyngre å drive et slik sted på egen hånd, og nå er det på tide å gå videre med nye eiere sier Egil. De nye eierne av Dagros er Thor Jacobsen og Tom Åarøe, som har nær tilknytning til Veierland gjennom mange år. Stedet skal fortsatt ha servering av småretter og tilhørende drikke, i tillegg vil Dagros drive kiosksalg som tidligere. Minigolfen er foreløpig flyttet, og er et populært innslag for både yngre og eldre besøkende.

Overtakelsen har nylig skjedd, og de nye eierne har stått på for å få åpnet Dagros til 1. mai. Nå vil Thor og Tom planlegge videre, sammen med familie og venner som trer støttende til i oppstarten. Her er en av eierne Tom Åarøe sammen med Egil, som så lang er godt fornøyd med mottakelsen fra både sommergjester og fastboende.

Åpningstider og meny

Foreløpig vil Dagros være åpent i helger, hvor det legges opp til servering av enklere småretter, kaffe og kaker, drikke og snacks. Vår-rullene går unna, i følge ryktene svært så smakfulle og delikate.