Ny ventebod på Tangen snart ferdig

Arbeidsutvalgt for ny ventebod på Tangen melder om at det nærmer seg ferdigstillelse for den nye venteboden på Tangen fergeleie. Den skal være ferdig i god tid før Regattaen den 14. juli slik at regattaen kan bruke hele anlegget.

Arbeidet som gjenstår er stort sett arbeid som må gjøres av fagfolk. Arbeidsutvalgets leder Olaf Silsand har fått signaler fra de involverte om at det er behov for kr 150000,- for ferdigstillelse. Arbeidsutvalget for ventebod har kun 10000,- disponibelt i dag. Anlegget er i stor grad bygget med frivillig innsats og ved innsamlede midler.

Arbeidsutvalget søker flere om økonomisk støtte, og har søkt Veierland Hytteeierforening kan være med på kr 20000,- for å komme i mål. Dette vil bli tatt opp på årsmøtet i juli. Anlegget står da ferdig universelt utformet med toalett og venterom og skal derved være tilgjengelig for alle. Det vil bli ferskvann tilgjengelig på land og brygge. Andre velvillige bidrag mottas med stor takk.

Etter ferdigstillelse blir bygget overtatt av Nøtterøy kommune.

På vegne av arbeidsutvalget for ventebod på Tangen.

Olaf Silsand, mob: +47 97 07 81 41

Veierland rundt Regatta 2012

Veierland rundt regattaen arrangeres lørdag 14. juli kl. 13:00. Velkommen til en uhøytidelig, men tradisjonsrik regatta. Foruten seilbåter og seilbrett kan også padlere og roere delta.

Start og mål ved Tangen brygge. Mer informasjon finnes her: (PDF)

Salg av vafler, mineralvann og kaffe på brygga. Møt opp til en hyggelig dag på sjøen.