Blomstermarked på Veierland lørdag 14. juni

Veierland Gårds-utsalg inviterer til Blomstermarked lørdag 14.6.2014 fra kl. 11.00 til 14.00! Alle er hjertelig velkommen til å delta, kjøpe, selge, bytte eller bare titte.

Det blir 4.året vi organiserer blomstermarkedet, sier en entusiastisk Kristina Mørk Jacobsen. Meningen er å få til et marked også om sommeren, ikke bare Julemarked. I 3 år nå har jeg prøvd å få Veierlendinger og hytteeiere med på dette, og jeg håper inderlig at vi blir mer enn 2 boder i år sier Kristina!

Ta med et bord og en stol, og selg eller bytt bort det du måtte ønske: overskuddsplanter fra hagen eller vinduskarmen, kosmetikk, kunst, lopper og gamle barneleker, kake og hjemmelagde smykker. Bare for å nevne noe.

I år blir det i hvert fall 2 boder, så hiv deg på! Dette blir gøy. Gi en tilbakemelding til Kristina hvis du vil sette opp en bod. Men du er like velkommen hvis du bestemmer deg spontant. Og tips gjerne andre om blomstermarkedet..

Hytteeierforeningen vil gjerne oppfordre alle til å stille opp, dette er et positivt og miljøskapende tiltak.

Blomstermarked_Veierland_14_06_2014

Arrangør: Kristina Mørk Jacobsen, Krikaveien 18, 3144 Veierland, mobil 472 87 413

Dagros er åpent sesongen 2014 med nye eiere

Dagros har fått nye eiere, som også skal drive Veierland’s eneste serveringssted. Dagros har i de siste årene befestet seg som et populært samlingssted for såvel sommergjester og fastboende.

Nye eiere

Etter noen år med skifte av drivere bestemte Egil Torgersen seg i vinter for å selge Dagros. Det er tyngre å drive et slik sted på egen hånd, og nå er det på tide å gå videre med nye eiere sier Egil. De nye eierne av Dagros er Thor Jacobsen og Tom Åarøe, som har nær tilknytning til Veierland gjennom mange år. Stedet skal fortsatt ha servering av småretter og tilhørende drikke, i tillegg vil Dagros drive kiosksalg som tidligere. Minigolfen er foreløpig flyttet, og er et populært innslag for både yngre og eldre besøkende.

Overtakelsen har nylig skjedd, og de nye eierne har stått på for å få åpnet Dagros til 1. mai. Nå vil Thor og Tom planlegge videre, sammen med familie og venner som trer støttende til i oppstarten. Her er en av eierne Tom Åarøe sammen med Egil, som så lang er godt fornøyd med mottakelsen fra både sommergjester og fastboende.

Åpningstider og meny

Foreløpig vil Dagros være åpent i helger, hvor det legges opp til servering av enklere småretter, kaffe og kaker, drikke og snacks. Vår-rullene går unna, i følge ryktene svært så smakfulle og delikate.

Veierland rundt regatta 2014 er 19. juli

Den årlige Veierland rundt regattaen er i år fastsatt til 19. Juli. Informasjon om regattaen kommer. Det er bare å legge seg i trening for alle med seilbåt, robåt og kajakk. Det blir garantert en hyggelig opplevelse. Se også om tidligere gjennomført regatta her.